| اعلمی:گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!( چرائی انتشار فیلم اعترافات ابطحی و ارزیابی واکنش های مربوط به آن و پاسخ به سوالات و شبهات -1) |
212
|
|
به سیاق گذشته بعضی از دست اندرکاران مربوطه بنا به هر دلیلی مشتاق اعتراف گیری از بازداشت شدگان اخیر بوده و هستند. آقای ابطحی از جمله کسانی است که بنا به هر دلیلی ترجیح داده است که ظاهرا به مسائلی اعتراف نماید. اعتراف گیرندگان اعترافات ابطحی را ضبط و بنا به دلایل خاص خود آنرا منتشر کرده اند. در این میان این سایت با اهداف خاص خود مبادرت به انتشار جزئی از اعترافات آقای ابطحی کرده است. عده انگشت شماری از لژیونرهای بی نام ونشان که همچون گذشته همواره مترصد فرصتی برای قی کردن کینه ها و عقده های فروخورده خود و کارفرمایانشان(اینجا و اینجا) علیه اینجانب هستند، به ظاهر انتشار فیلم اعترافات ابطحی را برنتابیده و با دستاویز قرار دادن آن، به مصداق "گنه کرد در بلخ آهنگری، به شوشتر زدند گردن مسگری"، اعترافگیران و اعتراف کنندگان و انتشار دهندگان فیلم اعترافات را رها کرده و به اینجانب تاختند که چرا...!؟
اما واقعیت این است که پس از انتشار قسمتی از فیلم اعترافات آقای ابطحی در این سایت، انتظار داشتم که ایشان در برابر پرسش های کوتاه من شخصا واکنش مناسبی را از خود نشان دهد، تا بنده نیز دلایل انتشار فیلم مذکور و منابع آنرا بیان نمایم. اما خبری نشد تا اینکه دو روز قبل ایمیل ناشناسی را دریافت کردم که حاوی یادداشتی منسوب به دوست گرامی جناب ابطحی با مضمون زیر بود: " امروز رفتم بالاترین. دیدم که فیلمی از من در یک جلسه خصوصی در دادستانی بنام قسمت منتشر نشده ادامه جلسه دادگاه در سایت آقای اعلمی منتشر شده. کلی هم بازتاب مخالف و موافق داشت. اصلا اینکه این فیلم پخش شده برام مهم نیست. اینکه نمی دانم چگونه در اختیار آقای اعلمی قرار گرفته هم برایم مهم نیست. اما از اینکه بعضی ها به این بهانه به آقای اعلمی عزیز خرده گرفته بودند و شاید توهین کردند، من را ناراحت کرد. من کوچکتر از اینم که به خاطر من به دوست شجاعی مثل آقای اعلمی اهانت شود..." گرچه آقای ابطحی تلویحا به قسمتی از سوال های من پاسخ داده است، اما هنوز پاسخ کامل سوال های خود را دریافت نکرده ام. با این وصف قصد دارم در چند پست به چرائی و دلایل انتشار فیلم یادشده و منابع آن اشاره کرده و به ارزیابی بعضی از واکنش های صورت گرفته بپردازم. الف-این فیلم چگونه در اختیار این سایت قرار گرفت!؟ جالب است که این سوال را اغلب اشخاصی مطرح کرده اند که بنظر می رسد بخش عمده ای از روز و شب خود را پای کامپیوتر و اینترنت می گذرانند، لیکن وانمود می کنند که قبل از انتشار آن در این سایت، فیلم مزبور به هیچوجه در فضای مجازی منتشر نشده است!! در واقع فیلم اعترافات آقای ابطحی چهار روز پس از آزادی ایشان از زندان، در تاریخ 4/9/88 در این سایت منتشر شد و همچنانکه پیش از این نیز در تاریخ های 5 و 8 آذر ماه در پاسخ به دو کاربر عزیز یعنی آقایان "س.موسوی" و "مهدی" نوشتم، فیلم مذکور از طریق سی دی هائی که همچنان دست به دست می گردد، در تاریخ 29/8/88 در اختیار بنده قرار گرفت. این سی دی حاوی سه فیلم کوتاه است که با عنوان های؛ "روحانی-هاشمی-کروبی"، "روحانی-هاشمی-رهبری" و"ابطحی-هاشمی" از یکدیگر تفکیک شده اند.
بدلایلی که در ادامه این سلسله از یادداشت ها به آن اشاره خواهم کرد از یکی از دست اندرکاران سایت درخواست کردم که از طریق گوگل عبارات(فیلم+ابطحی+هاشمی) و (فیلم+هاشمی+روحانی) را جستجو کند تا مشخص شود که آیا این فیلم ها در اینترنت هم منتشر شده است یا خیر؟ حدسم درست بود و معلوم شد که فیلم های مذکور از 18 آبان ماه به بعد یعنی حدود دو هفته قبل از آزادی آقای ابطحی در سطح نسبتا وسیعی در اینترنت هم منتشر شده است که در زیر به نمونه هائی از آن اشاره می شود: +روش برخورد هاشمی رفسنجانی با مخالفان +فیلم (وبلاگ سربند 18/8/1388) +"ابطحی: خاتمی خیانت٬ هاشمی انتقام از رهبری و… فیلم منتشر نشده" (وبلاگ سربند 19/8/1388) +فیلم جدید از ابطحی: موسوی، خاتمی و هاشمی چرا وارد ماجرا شدند؟ (پایگاه اطلاع رسانی بسیج دانشجوئی دانشگاه صنعتی امیر کبیر 21/8/1388) +ابطحی: خاتمی خیانت٬ هاشمی انتقام از رهبری و… فیلم منتشر نشده (وبلاگ دولت دهم 21/8/1388) +3فیلم افشاگرانه در مورد هاشمی رفسنجانی (روزگار غریب 24/8/1388) +نکات جالبی درباره فیلمی که مربوط به سخنان ابطحی است (پایگاه خبری مذهبی رهوا 23/8/1388) +نکات جالبی در این فیلم که مربوط به سخنان ابطحی است وجود دارد (وبلاگ قمارباز 22/8/1388) +بی عرضگی موسوی،خیانت خاتمی،انتقام هاشمی (سایت سرباز بی ادعای مقام معظم رهبری 21/8/1388) +ابطحی: خاتمی خیانت٬ هاشمی انتقام از رهبری و… فیلم منتشر نشده (وبلاگ جنبش سبز علوی 22/8/88) +فیلم جدید منتشر شده از اعترافات محمد علی ابطحی(یوتیوپ 25 آبان 88 مصادف با 16 نوامبر 2009) + فیلم جدید از ابطحی: موسوی، خاتمی و هاشمی چرا وارد ماجرا شدند؟ (وبلاگ بچه های قلم 21/8/88) +ابطحی: خاتمی خیانت٬ هاشمی انتقام از رهبری و… فیلم منتشر نشده (باشگاه جوانان ایرانی-ایران کلوب) +آیا واقعا این دو کلیپ از سایت سربند واقعیت دارد؟ (یادداشت های هادی حمیدی -وبلاگ محرمانه 24/8/1388) ب- آیا هدف این سایت از انتشار فیلم اعترافات تحقیر دوست عزیزم آقای ابطحی و یا توجیه رفتار اعتراف گیرندگان بوده است!؟ آیا هدف نگارنده از انتشار قسمتی از اعترافات آقای ابطحی در سایت شخصی اش، تحقیر آقای ابطحی، یا توجیه رفتارهای استالینیستی، یا توجیه عملکرد اعتراف گیرندگان، یا مشروعیت بخشیدن به اعترافات تلویزیونی و یا اعترافاتی است که تحت فشار و تهدید و تحدید صورت می گیرد، مسلما کسانی که با مرام و دیدگاه های بنده آشنا هستند نیک می دانند که پاسخ همه این سوال ها منفی است. وانگهی هرکس که زشهر آشنائیست داند که متاع ما کجائیست، بعبارت دیگر هرکس که با روش و منش و مرام و مواضع بنده آشناست نیک می داند که هدف بنده از انتشار اعترافات ابطحی تحقیر و محاکمه وی و یا مچ گیری از او نبوده است و اساسا گذشته و عملکرد بنده نشان داده است که از هرگونه ضعیف کشی بیزارم و هرگز در شرایط سخت و بحرانی نه تنها بکسی انتقاد نمی کنم بلکه برسم مروت و جوانمردی و برخلاف سیاستمداران عافیت طلب عنوان دار، به دفاع از او هم بر می خیزم و از همین رو بعنوان یک نماینده بیشترین دیدار را با زندانیان و خانواده های آنان و بازدید از زندان های کشور داشته ام، بنابراین برای کسانی که خود را بخواب نزده اند، مواضع بنده در روزنامه سلام، مجالس ششم و هفتم و یادداشت هایم در سایت شخصی بهترین دلیل برای اثبات این ادعاست. مواضع زیر که در حکم مشت نمونه خروار است، راقم را از پاسخ بیشتر در این باره بی نیاز می کند: *اعترافات افشاری از صدا و سیما فاقد وجاهت است (4/3/1380) *رييس كل دادگستري تهران شان خود را حفظ كند(6/3/80) *دستگیری ها و بازداشت های ناآرامی های اخیر و میزان انقیاد به قانون!؟ (25/4/88) *پس از تخریب و تحقیر چهره های شاخص سیاسی، مقامات قضائی تازه بفکر اجرای قسمتی از قانون افتاده اند! (23/6/86) *پرونده سازی علیه بهزاد نبوی، با نبش قبر چندباره پرونده مختومه شده مرتبط با انفجار نخست وزیری (14/7/88) *پیگیری حقوق قطع شده علیرضا رجائی از صدا و سیما(25/1/82) *در رسای مرگ غریبانه امید رضا میر صیافی: حقوق بشر در مانیفست علی(ع) و برخی از مقامات جمهوری اسلامی!؟ (30/12/87) *ما زنده به آنیم که آرام نگیریم (در اعتراض به دستگیری و بازداشت لقمانیان نماینده همدان) (09/11/79) *شاهرودي در جهت تكميل اصلاحات قضايي دستور آزادي برخي زندانيان را صادر كند!((26/4/84) *در خانه خدا بودید که به خانه ملت تعرض شد! *اعلمی در دانشگاه تبریز: نبايد منتقدان را بصورت فلهاي دستگير كرد(10/2/1380)
*منشا برخي اختلافات بين نهادها، در رسيدگي سياسي و نه قضايي به برخي پروندههاست (22/6/81) *رسيدگي به برخي پروندهها بيش از آن كه يك اقدام قضايي باشد، سياسي است (22/6/81) *اعتراض به ممنوعیت حضور وکیل در پرونده های محرمانه *شرمندگي براي كساني است كه با كارهاي غيراصولي خويش نظام را ضعيف و زبون جلوه ميدهند (29/1/80)
انتشار مطالب زیر در یک سایت شخصی نیز در همین راستاست: /نامه همسران نبوی و تاج زاده به شاهرودی، رئیس قوه قضائیه / روایتی از نحوه مرگ محسن روحالامینی، شهید مظلوم -نوشته حسین علایی /همسرحجاریان: میخواستند سعید را باطل کنند! /پژمردگی را بیش از این بر گل های این گلستان مپسندیم- فخرالسادات محتشمی پور /عطیه طاهری همسر سعید متین پور: همسرم نیاز فوری به درمان دارد! /هشدار سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي ايران درخصوص حفظ جان بهزاد نبوي /جزئیات نظریه پزشک قانونی: علت مرگ روح الامینی ناشی از اصابت جسم سخت به سر و بدن وی بوده است. ج-برای خنثی کردن جوسازی ها، چرا منابع فیلم اعترافات بلافاصله در سایت قرار نگرفت؟ خوب ممکن است سوال شود چرا زمانی که عده ای فرصت طلب به هوچیگری و جو سازی روی آورده بودند، به منبع این فیلم اشاره نشد. پاسخ کاملا روشن است اول اینکه، این تریبون یک سایت شخصی است و مالک آن فرد مستقلی است و برای انتشار یک مطلب دلایل خاص خود را دارد و قرار نیست که قبل از انتشار یک پست مجاز از کسی اجازه بگیرد و بلافاصله پس از انتشار آن هم به افراد غیر مسئول حساب پس دهد. تشخیص بنده این بوده است که این فیلم را منتشر نمایم و به تشخیص خود هم عمل کرده ام و صد البته پس از انعکاس هر مطلبی هم آماده پاسخگوئی به شبهات ایجاد شده و سوال های مخاطبین عزیزی هستم که با مرز میان انتفاد و تخریب آشنا هستند و در انتقاد کردن هرگز از جاده انصاف و ادب و نزاکت خارج نمی شوند. دوم، مایل نبودم که مبلّغ و مروّج بعضی از وبلاگ های مورد اشاره باشم، سوم اینکه تصمیم داشتم همین پست را با اندکی تفاوت فردای انتشار فیلم موصوف در سایت قرار داده و متعاقب پاسخ احتمالی آقای ابطحی نقطه نظرات خود را هم در این خصوص در پست های جداگانه ای بیان نمایم، اما پس از اولدورم بولدرم کردن تعدادی از لژیونرها و پیاده نظام های بی نام و نشان و هتاک وابسته به بعضی از ژنرال های بی ستاره، اعلام سریع دلایل و منابع می توانست نوعی انفعال تلقی شده و این تصور غلط را ایجاد کند که راقم را هم می توان با تهدید و هتاکی های عده انگشت شماری از لمپن های سیاسی و سنگ اندازی های ناشیانه آنان به عقب نشینی از مواضعش وادار ساخت! د-هدف سایت از انتشار این قسمت از فیلم اعترافات آقای ابطحی چه بوده است؟ پاسخ به این سوال را در پست بعدی مطالعه بفرمائید. +++++++++++++ لینک های مرتبط: قسمتی از فیلم اعترافات پخش نشده ابطحی و چند سوال!؟ متن پیاده شده اظهارات محمد علی ابطحی از نوار (پیدا و پنهان مواضع سیاستمداران جمهوری ا.ا) دستگیری ها و بازداشت های ناآرامی های اخیر و میزان انقیاد به قانون!؟ !پس از تخریب و تحقیر چهره های شاخص سیاسی، مقامات قضائی تازه بفکر اجرای قسمتی از قانون افتاده اند اعترافات افشاری از صدا و سیما فاقد وجاهت است منبع : وب سایت شخصی اکبر اعلمی http://www.akbaralami.com/Public/ContentBody.aspx?ContentID=3237 ديدگاه ها (0)نوشتن ديدگاه |