• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • cyan color
  • red color

یاران اعلمی

Member Area
یاران اعلمی جبهه یاران اعلمی  مجلس یاران اعلمی
مهدی رفعتي : اين بت سازي خطرناك است
215

ما ايراني ها عادت كرده ايم براي هر شخصيتي  كه مي پسنديم بت سازي كنيم آن هم به هر شكل ممكن!(عكس آن هم صادق است).امروز شخصي را به عرش مي رسانيم و فردا به فرش!هيچگاه نيز اين عادت را رها نمي كنيم. تمايلي نداريم اين روحيه نقد شود(نه از سوي خودمان و نه از سوي ديگران).چند ماه پيش امثال من راي داديم خوب يا بد ،درست يا غلط، دانسته يا ندانسته...راي داديم چون به رايمان اعتقاد داشتيم .خواستار تحول بوديم.من نوعي راي دادم ولي هيچگاه از رايم اسطوره نساختم. آن را مطلق نكردم. بت سازي نكردم.به موسوي يا هر كس ديگري. از هيچ كس بت نساختم كه بت سازي  اولين گام براي فشردن گلوي دموكراسي است.آن ها كه بت سازي مي كنند با دموكراسي ميانه اي ندارند و همه چيز را از زاويه تنگ نگاه تعصب آلوده ي خويش مي نگرند.قصد ندارم كلي بافي كنم. اگر قرار است به آزادي و دموكراسي ايمان داشته باشيم پس لطفا ديدگاه امثال مرا بايكوت نكنيد.اگر خواستيد از ... بت بسازيد قبل از آن تاريخ را مطالعه كنيد.وقتي پاي تعصب به ميدان باز شد جزم انديشي و جهل هم همراهش خواهد آمد،چه خوشمان بيايد و چه نا خوشايند باشد.مي خواهم خبري را در همينجا نقل كنم كه شايد دوستان بر من خرده بگيرند وليكن چون تعصبي ندارم و قرار نيست در آينده از كسي يا شخصي اسطوره بسازم آن را به جان مي خرم.بر آناني كه از معجزه هزاره سوم سخن مي گويند و ...حرجي نيست كه خلق و خو و تفكر آنان چنين است.من و امثال من كه مدعي هستيم هوادار چهره واقعي حقيقت هستيم نبايد آن گونه سخن برانيم و بيانديشيم حتا اگر حقيقت تلخ تر از زهر باشد.

گزارشي كه در زير مي خوانيد برگرفته از ديدارگاه اكبر اعلمي است.اين گزارش  چند نكته كليدي دارد. از دوستان مي خواهم بدون هرگونه تعصب و نگاه احساسي آن را بخوانند.اين كه من در مورد اين گزارش خواندني چه فكر مي كنم مهم نيست. مهم آن است كه دنبال حقيقت باشيم و به قول دوستي جو زده نشويم. و اسطوره سازي نكنيم و دوباره پس از چند سال انگشت حسرت به دهان نگيريم.بنده اصراري ندارم اين خبر گزارش گونه را تاييد كنم كه آناني كه اين وظيفه را دارند بايد چنين كنند.اين تنها يك نگاه پرسش گرانه است.جالب آن كه پس از انتشار اين گزارش هيچ كدام از دوستان آقاي موسوي آن را تكذيب نكرده اند و حتا بر اساس برخي شنيده ها برخي... تمام تلاش خود را كرده اند كه اين گزارش در بايكوت خبري قرار گيرد.اين كه اكبر اعلمي چرا و به چه دليلي اين خبر گزارش گونه را در ديدارگاه خود نهاده است نيز خود پرسشي است(چون افرادي مانند من هيچگاه قرار نيست هيچ سخني را مطلق گرايانه بپذيرد).اكنون اين نوشتار:

روایت دو تن از همراهان و محافظان میرحسین موسوی از نحوه مواجهه وی با لباس شخصی ها و قصّه پردازی بعضی از رسانه ها!

منبع : وبلاگ اینجا ایران است

ديدگاه ها (0)

اشتراك ديدگاه های اين مطلب

نوشتن ديدگاه

كوچكتر | بزرگتر

busy

yaran
yaranealami